Fredericia får to nye direktører

Louise Thule Christensen og Mogens Bak Hansen er blevet ansat som direktører i Fredericia Kommune. De kommer fremover til at udgøre kommunens direktion sammen med kommunaldirektør Michael Holst. 

Morten Hauge Larsen

Fra 1. januar 2015 bliver Louise Thule Christensen direktør for Velfærd i Fredericia Kommune, mens Mogens Bak Hansen får ansvaret for Vækst området. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Velfærdsområdet dækker over Sundhed, Pleje og Omsorg, Voksenservice, Børn og Unge samt Børne og Familiesundhed. Louise Thule Christensen har erfaring med en del af arbejdet på disse områder, da hun senest har har været chef i Odense Kommunes Ældre og Handicapforvaltning, hvor hun blandt andet havde ansvaret for hjemmepleje, socialpsykiatri, sygepleje og træning. Den kommende velfærdsdirektør har også kendskab til Fredericia Kommune, da hun fra 2008-2012 var rehabiliteringschef - og for en kortere periode også havde ansvaret for pleje, sundhed og myndighed i kommunen. 

Louise Thule Christensen er uddannet cand.scient.san. fra SDU. Hun har efteruddannelser inden for ledelse, økonomi og innovation. 

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024