Vejen-direktør rykker til Sønderborg

Carsten V. Lund, direktør for Arbejdsmarked, Dagtilbud og Skole samt Sundhed og Familie i Vejen Kommune, bliver direktør for Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune. Han afløser Jette Østergaard, der gik på pension i september. 

Morten Hauge Larsen

1. januar 2015 bliver 50-årige Carsten V. Lund ny direktør for Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune. Han har været en del af direktionen i Vejen Kommune siden 2007. Det skriver Danskekommuner.dk 

Sønderborgs kommende direktør er uddannet cand.scient.soc fra Aalborg Universitet i 1994. Han har tidligere arbejdet som konsulent ved arbejdsformidlingen i Aalborg, som sygehusplanlægger i sundhedsforvaltningen samt været lønforhandler og fuldmægtig i amtets udviklings- og direktionssekretariat. 

Carsten V. Lund var fra årtusindeskiftet sekretariatschef i Bramming Kommune, indtil han i 2003 blev centerleder i Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Senere samme år rykkede han til Brørup og blev kommunaldirektør.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024