Regeringen vil skabe liv på landet med ny turismestrategi: “Vi skal have mere turisme, men ikke masseturisme”

En ny turismestrategi skal efter regeringens planer sætte skub i erhvervsudviklingen på landet. Strategien skal blandt andet se på, hvordan man kan udvide turistsæsonen og skabe nye turistfaciliteter. Men det skal ikke udvikle sig til masseturisme, understreger minister.

Turisme og produktionsarbejdspladser er den primære drivkraft bag væksten i landdistrikterne, siger Morten Bødskov (S). Derfor vil regeringen i et nyt landdistriktsudspil skabe mere fordelagtige vilkår for at skabe turisme og produktionsvirksomheder på landet.
Turisme og produktionsarbejdspladser er den primære drivkraft bag væksten i landdistrikterne, siger Morten Bødskov (S). Derfor vil regeringen i et nyt landdistriktsudspil skabe mere fordelagtige vilkår for at skabe turisme og produktionsvirksomheder på landet.Foto: Arthur Cammelbeeck/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

‘The danish way of living’ er eftertragtet verden over, og derfor er det oplagt at skabe vækst i landdistrikterne ved at styrke turismen.

Sådan lød det fra erhvervsminister Morten Bødskov (S) på et pressemøde torsdag, hvor han var med til at præsentere regeringens nye landdistriktsudspil. 

“Vækst og beskæftigelse er afgørende for, at der er fremgang i hele landet. Derfor skal vi sørge for, at der kommer mere turisme hele året,” sagde Morten Bødskov på pressemødet. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024