Altinget skyder kvalitetsstafet i gang

Kvalitetsstafet: Altinget|Fødevarer sætter i de kommende uger begrebet fødevarekvalitet til debat. Læs eksperternes svar – og kom med dit eget.
Altinget|Fødevarer sætter fødevarekvalitet til debat. Vi indbyder både eksperter og læsere til at give deres bud på, hvordan man definerer kvalitet på fødevareområdet.
Altinget|Fødevarer sætter fødevarekvalitet til debat. Vi indbyder både eksperter og læsere til at give deres bud på, hvordan man definerer kvalitet på fødevareområdet.
Niels Th. Dahl

Hvad forstår vi egentlig ved begrebet fødevarekvalitet?

Spørgsmålet er enkelt, men svaret vanskeligt. Alligevel må både alle, der arbejder i produktion, forarbejdning og salg af fødevarer - og ikke mindst forbrugerne - hver eneste dag stille det. Hvad skal der til, for at de fødevarer, der købes og spises i Danmark, kan kaldes kvalitet?

Altinget|Fødevarer vil i de kommende uger sætte fokus på netop det spørgsmål - og spørge eksperter i landbruget, fødevareindustrien, fødevareforskningen, detailhandlen, økologien, kost, ernæring og forbrugerbeskyttelse om, hvad deres svar på spørgsmålet er. Og vi indbyder vore læsere til at komme med kommentarer til artiklerne eller debatindlæg om emnet.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024