Økologien i storkøkkener boomer

VÆKST: Salget af økologiske føde- og drikkevarer til foodservice steg i 2014 med 33 procent i forhold til året før.

Sine Riis Lund

Restauranter, cafeer og kantiner på offentlige arbejdspladser serverede sidste år langt mere økologisk mad end året før. 

Det samlede salg af økologiske føde- og drikkevarer til foodservice i 2014 udgjorde 1.304 mio. kr. Det er en stigning på 33 procent i forhold til 2013, viser ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Størrelsen af stigningen overrasker Landbrug & Fødevarer.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024