Yalcinkaya forlader CD

Tidligere folketingsmedlem for CD Lone Yalcinkaya forlader partiet i protest mod venstredrejning. Hun er nu medlem af Venstre.
Det tidligere folketingsmedlem Lone Yalcinkaya forlader nu CD for i stedet at melde sig ind i Venstre. Hun er utilfreds med det hun betegner som en venstredrejning af partiet.

Lone Yalcinkaya blev i sin tid kendt, da hun i 2000 i tre måneder afløste partileder i Mimi Jakobsen under hendes sygdom, og dermed blev den første muslim i Folketinget.

Den 35-årige Yalcinkaya blev ved sidste kommunalvalg valgt til byrådet i Gladsaxe, hvor hun nu indtræder i Venstres gruppe.

Lone Yalcinkaya nævner selv udlændingepolitikken som en af årsagerne til, at hun nu forlader CD. Om dette emner har hun tidligere skrevet på Altinget.dk’s kandidatbase Kend Din Kandidat: ”Vi bør fokusere mere på at nedsætte behandlingstiden, samt styrke administration således de kan sortere mellem reelle flygtninge og dem som kommer med kriminelle dagsordener”.

Dokumentation
null

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024