Karsten Madsen vil i EP for V

Endnu engang skal Berlingske Tidende have ny administrerede direktør og chefredaktør. Karsten Madsen går af efter kun fjorten måneder for at søge opstilling til Europa-Parlamentet for Venstre.
Rasmus Nielsen
Nogle gange er der kun kort vej fra en journalistisk til en politisk løbebane. I hvert fald valgte Karsten Madsen det samme døgn til at meddele sin afgang som chef for Berlingske Tidende til sin lyst til at kandidere til Europa-Parlamentsvalget i 2004 for Venstre.

"Det har naturligvis ikke været muligt at kombinere et ansvar for det redaktionelle indhold af et dansk politisk uafhængigt dagblad med et egentligt politisk arbejde i et parti. Men nu har jeg fået mulighed for at frigøre mig fra chef-jobbet på Berlingske Tidende, og alligevel bevare en tilknytning og job i Det Berlingske Officin og samtidig engagere mig i politik, sagde Karsten Madsen til Berlingske i dag.

Madsens job er midlertidigt udfyldt af Niels Lunde og Anders Kronborg som henholdsvis konstitueret chefredaktør og administrerende direktør.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024