Folketingets dagsorden torsdag

Folketingets administration har sendt os denne gennemgang af dagsordenen i morgen.
Torsdag den 6. februar 2003 er der 11 forslag til debat i Folketingssalen. Emnerne er bl.a. de danske EU-forbehold, frit valg af dagtilbud til børn, madordninger i børnehaver og kontrolforanstaltninger på det sociale område.

Mødet i Folketingssalen starter kl. 10.00 og kan følges på www.direktetv.folketinget.dk. eller DK4.

L 140: Finansminister Thor Pedersens lovforslag til tillægsbevillingslov for 2002 samler alle de ændringer, der er sket i 2002, som ikke var med på selve finansloven for 2002. En stor del af ændringerne har enten været forelagt Folketinget i form af lovforslag eller Finansudvalget i form af de såkaldte aktstykker. Folketinget er løbende blevet orienteret om statsfinansernes udvikling i de fire budgetoversigter, som Finansministeriet har udsendt i løbet af 2002. Efter førstebehandlingen henvises forslaget til videre behandling i Finansudvalget.

B 64: Beslutningsforslag fra Det Radikale Venstre om ophævelse af de danske forbehold vedrørende euroen, forsvarssamarbejdet og retlige og indre anliggender. Forslaget opfordrer regeringen til at fremsætte lovforslag om ophævelse af forbeholdene, så der kan holdes folkeafstemninger om forbeholdene hver for sig inden den kommende regeringskonference om en ny EU-traktat. B 52: Beslutningsforslag fra Kristeligt Folkeparti om en folkeafstemning om ophævelse af det danske forsvarsforbehold. Efter førstebehandlingen henvises forslagene til videre behandling i Europaudvalget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024