Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Den stille slider

Danmarks nye beredskabsminister betegnes som en vellidt holdspiller. Han er godt selv klar over, at der venter ham en kæmpe opgave med at få samlet Danmarks beredskab i ét ministerium og få en klarere ansvarsfordeling. 

Torsten Schack Pedersen har blandt andet en fortid som politisk ordfører og finansordfører for Venstre. Han har siddet i Folketinget siden 2005. 
Torsten Schack Pedersen har blandt andet en fortid som politisk ordfører og finansordfører for Venstre. Han har siddet i Folketinget siden 2005. Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Torsten Schack Pedersen (V) blev torsdag udnævnt som minister i det nyoprettede ministerium for samfundssikkerhed og beredskab. Det bliver blandt andet Torsten Schack Pedersens opgave, at “preppe” danskerne i ind i krisetider. 

Siden 2005 har 48-årige Torsten Schack Pedersen (V) siddet i Folketinget for Venstre og haft 14 ordførerskaber. 

”Han er den stille slider, og i dag er en af de største dage for ham,” fortæller Venstres gruppeformand Lars Christian Lilleholt (V), der har kendt Torsten Schack Pedersen i mere end 15 år. 

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Forsvar

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024