Forsvarschefen om krænkelser i Forsvaret: ”Jeg mener, vi gør det rigtige. Vi er bare ikke langt nok”

Knap hver tredje kvinde i Forsvaret oplever krænkelser på arbejdspladsen. Forsvarschef Flemming Lentfer har tiltro til, at tidligere søsatte initiativer er nok, og kommer til at løse problemet.

Forsvarschef Flemming Lentfer mener, at man har igangsat tilstrækkeligt med initiativer til løsning af problemer med krænkende adfærd i Forsvaret.
Forsvarschef Flemming Lentfer mener, at man har igangsat tilstrækkeligt med initiativer til løsning af problemer med krænkende adfærd i Forsvaret.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Magnus Garde-Strandberg

Er du kvinde og ansat i Forsvaret, så har du højst sandsynligt oplevet, at der bliver talt nedsættende om køn, fået seksuelle kommentarer eller skullet overpræstere på grund af dit køn.

En ny undersøgelse viser nemlig, at 32 procent af kvinderne i Forsvaret har oplevet uønsket seksuel opmærksomhed eller chikane de seneste 12 måneder.

Den nye undersøgelse tegner det hidtil mest detaljerede billede af krænkende adfærd i Forsvaret og er langt fra den første.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024