Denne uge på Teknik (9)

DET SKER: Miljøministeren tager mandag en tur til Djursland for at diskutere ressourceforvaltning og planlovgivning med de to Djursland-kommuner. Torsdag er der åbent samråd om de danske gartnerier. Læs mere her.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i Altinget.dks kalender, så skriv til [email protected]
Ministeren
Miljøminister Ida Auken (SF) drager mandag 25. februar til Kalø Jagtslot på Djursland for blandt andet at drøfte Kolind Sund med de to Djursland-kommuner. På mødet drøftes ressourceforvaltning med hensyn til Reno Djurs og planlovgivning med henblik på blandt andet Kalø Bugt, Kolind Sund og landdistrikter.

Mødet starter kl. 12:30, og blandt andre borgmester i Syddjurs Kommune Kirstine Bille (SF) og borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen (S) deltager.


Folketinget
Tirsdag 26. februar har Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget kaldt erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) i samråd om de danske gartneriers investeringer og rammevilkår. Ministeren er indkaldt for at besvare spørgsmål, som bliver stillet af Mette Bock (LA).

Med udgangspunkt i kronikken "Blomster på nedtur" (Fyens Stiftstidende, 8. januar 2013) har udvalget spurgt, om det er tilfredsstillende, at gartnerierne ikke investerer i Danmark. I forlængelse heraf har udvalget spurgt, hvad ministeren vil gøre for at ændre gartneriernes rammevilkår.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Energi og Forsyning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024