Carsten Hansen klar til slutspurt i foråret

INTERVIEW: Der er energisparepakke, andelsboliger og en stribe andre love på Carsten Hansens prioriteringsliste inden sommerferien. Ministeren går efter at lukke energisparepakken, få gang i andelsmarkedet med en ny lov - og så er den langsommelige revision af lejeloven gået ind i en ny fase.
Foto: MBBL
Mads Bang
Boligminister Carsten Hansen blev i begyndelsen af Folketingsåret lidt drillende budt velkommen af sine politiker-kollegaer i Folketingssalen. De var glade for endelig at se ministeren på Folketingets talerstol med et lovforslag.

Drillerierne er forstummet i løbet af det seneste halve års tid, hvor ministeren har sat en række boliginitiativer i gang og forhandlet med boligordførerne om flere aftaler.

"Boligområdet er et kompliceret område, så et forslag som andelsboligforslaget er lang tid undervejs," siger ministeren og peger på, at Boligministeriet er et nyt ministerium, som skulle genetableres. 

"Det betyder, at vi får nogle gode initiativer frem nu, og der er mere på vej," siger Carsten Hansen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024