Denne uge på Teknik (5)

DET SKER: Transportministeriet analyserer, hvordan en trængselsafgift kan indrettes bedst muligt. Derudover holder Miljøudvalget møde om placeringen af fire kæmpevindmøller på Vestamager. Derudover holder RenoSam konference i håb om at starte en debat om den langsigtede affaldsstrategi.
Foto: Colourbox
Nye høringer
Transportministeriet er i gang med at analysere, hvordan en trængselsafgift kan indrettes bedst muligt. Vejdirektoratet har i den forbindelse gennemført en miljøundersøgelse af en trængselsafgift i hovedstadsområdet.

Undersøgelsen er en del af regeringens arbejde med at indføre en trængselsafgift. Som en del af processen kan man komme med kommentarer til miljøundersøgelsen.

Høringen blev sat i gang d. 24 januar og slutter d. 22 februar 2012.

Folketinget
Torsdag 2. februar er der møde i Miljøudvalget. På dagsordenen er blandt andet modtagelse af en deputation fra en gruppe borgere i Hvidovre vedrørende placering af fire kæmpevindmøller på Vestamager. Derudover skal udvalget gennemgå og foretage en politisk drøftelse af følgende lovforslag: L 41 (Om lov om kemikalier) og L 42 (Om landinspektørvirksomhed).

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024