Denne uge på Teknik (6)

DET SKER: Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R) skal til formandskabskonference i Bruxelles. Derudover byder ugen blandt andet på Forsyningstræf 2012, der har DANVA som arrangør.
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Nye høringer
Vejdirektoratet har sendt et udkast til ny bekendtgørelse om vejregister i høring. Høringen blev sat i gang 30. januar, og fristen er 14. februar. Bekendtgørelsen træder i kraft 1. juli 2012. Læs udkastet til den nye bekendtgørelse her.

Naturstyrelsen har sendt EU-Kommissionens forslag til direktiv om ændring af direktiv om miljøkvalitetskrav i høring. Høringen blev sat i gang 2. februar, og fristen er sat til 1. marts. Læs høringsbrevet her.

Folketinget
Torsdag 9. februar holder Miljøudvalget møde. På dagsordenen er blandt andet betænkningsafgivelse over følgende lovforslag: L 41 (om lov om kemikalier) og L 42 (om landinspektørvirksomhed). Derudover skal udvalget gennemgå EU-bilag.

Samme dag er der møde i Klima-, Energi og Bygningsudvalget. På dagsordenen er blandt andet et åbent samråd. Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard er kaldt i samråd om det kommende rådsmøde om energi. Ministeren er blevet bedt om at redegøre for sin indstilling til et samlet notat vedrørende rådsmødet. Samrådet forventes at begynde omkring kl. 12.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024