Puljer og partnerskaber: Miljøteknologi

STØTTE: Der er muligheder for tilskud til grøn teknologi og elbil-partnerskaber samt nye miljøteknologiske løsninger inden for jordbrugsproduktion.
Reduktion af lugtgener er et tema under Miljøteknologi-ordningen, der er åben for ansøgninger. Altinget.dk giver hver uge overblik over tilskudsmuligheder for miljø og teknik.
Reduktion af lugtgener er et tema under Miljøteknologi-ordningen, der er åben for ansøgninger. Altinget.dk giver hver uge overblik over tilskudsmuligheder for miljø og teknik.Foto: Colourbox.com
Maria Bierbaum Oehlenschläger
Miljøteknologi: Der er nu åbnet for ansøgninger til Miljøteknologiordningen, som har til formål at yde tilskud til investeringer i nye processer og teknologier på jordbrugsbedrifter for at reducere miljø- og klimabelastningen fra den primære jordbrugsproduktion.

Der gives tilskud til:

 

Når ansøgningsfristen er udløbet, foretages den endelige prioritering blandt ansøgningerne. Afgørelser om tilsagn udsendes løbende fra slutningen af oktober til medio december.   

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024