Ordførere udelukker ikke at øge støtten til Team Danmark

Team Danmark fik tilført ekstra millioner på finansloven 2024, men efter debat om de danske OL-deltageres vilkår udelukker idrætsordførere ikke at øge støtten til eliteidrætten yderligere.

”Vi er ikke principielt imod en større støtte til eliteidrætten og fremtiden vil vise, om det bliver muligt,” siger idrætsordfører, Mogens Jensen (S).
”Vi er ikke principielt imod en større støtte til eliteidrætten og fremtiden vil vise, om det bliver muligt,” siger idrætsordfører, Mogens Jensen (S).Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Jeppe Højberg Sørensen

”Vi er ikke principielt imod en større støtte til eliteidrætten og fremtiden vil vise, om det bliver muligt.”

Sådan lyder meldingen fra idrætsordfører i Socialdemokratiet, Mogens Jensen, efter debatten om de danske OL-deltageres vilkår er blusset op under og efter legene, der sluttede i søndags.

Blandt andre har den danske kajakroer og ol-atlet, Victor Gairy Aasmus, fortalt, han ikke mener, eliteudøvere bør ”grave i pungen eller spørge vores forældre om lov og støtte i en alder af 25 for at være i stand til at konkurrere med de bedste.”

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024