Om  
Jeppe Ugilt Hansen

Rebild-løsgænger skifter til Venstre

Jeppe Ugilt Hansen har meldt sig i Venstre og stiller dermed op for partiet til kommunalvalget i november. Han har været løsgænger, siden han meldte sig ud af Oplandslisten kort efter kommunalvalget i 2013.

Mikkel Bødker Olesen

Mere end tre års tilværelse som løsgænger i Rebild Byråd lakker mod enden for Jeppe Ugilt Hansen, der har bekendtgjort, at han har meldt sig ind i Venstre og agter at stille op for partiet til kommunalvalget i november. Det skriver Tv2 Nord.

Jeppe Ugilt Hansen var til kommunalvalget 2013 opstillet i Rebild Kommune for Oplandslisten, og han opnåede valg, men han brød med listen kun tre dage efter valget på grund af samarbejdsproblemer. Han har i løbet af byrådsperioden arbejdet tæt sammen Venstre, og det samarbejde har nu mundet ud i, at han bliver en officiel del af partiet. 

"Jeg har egentlig altid haft det godt med ikke at være medlem af et parti, og det har været en svær overvindelse at skulle melde sig ind i et, da du så per automatik får et eller andet stempel klistret på dig. Jeg har dog vurderet, at i mit fremtidige politiske arbejde vil der være betydelige fordele ved at blive en del af en større gruppe og et fællesskab," siger Jeppe Ugilt Hansen til Tv2 Nord. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024