Om  
Rasmus Øhlenschlæger Madsen

Information henter chef fra Gyldendal

Rasmus Øhlenschlæger Madsen skifter Gyldendal ud med Information, hvor han tiltræder som indholdsudviklingschef.

Sara Ridder

Information ansætter Rasmus Øhlenschlæger Madsen (40) som indholdsudviklingschef, hvilket er en nyoprettet stilling. Han kommer fra en stilling som redaktionschef på Gyldendal, hvor han har haft ansvaret for forlaget kulturlitteratur og har en ph.d. fra Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet.

Ansættelsen sker som et led i Informations udvidelse af aktiviteter med debatter og temaprojekter, hvor de vil forsøge at skabe nye indtægter og nyt udgangspunkt for forretningen under et fælles tag, skriver Media Watch.

Om ansættelsen udtaler Informations administrerende direktør Mette Davidsen-Nielsen: "Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Rasmus. Han skal være med til at give vores indhold liv på endnu flere måder end i dag, både i udgivelser, debatter, uddannelsesaktiviteter og i samarbejde med andre," skriver Media Watch.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024