Om  
Michala Svane

Michala Svane bliver ny direktør i Roskilde Festival-gruppen

Efter flere år hos Tivoli skal Michala Svane nu være en del af ledelsen i Roskilde Festival-gruppen. Hun bliver ansvarlig for forretningsudvikling, salg og digitalisering.

Andreas Esbjørnsen

Roskilde Festival-gruppen kan se frem til at få nye kræfter 1. marts, hvor Michala Svane indtager en nyoprettet stilling som kommerciel direktør. Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.   

Indtil nu har Michala Svane været salgs- og marketingdirektør i Tivoli, hvor hun har arbejdet med Tivolis digitale transformation - en indsats, der blev belønnet med prisen som 'årets CMO 2020'. De erfaringer og evner håber Michala Svane at kunne bringe i spil i sit nye job.

"Som født og opvokset i Roskilde banker der et stort orange hjerte i min krop. Derfor glæder jeg mig uendelig meget til at blive en del af det store fællesskab i og omkring Roskilde Festival-gruppen og udvikle det store potentiale for nye digitale og forretningsmæssige muligheder, der kan understøtte engagement og frivillighed og skabe stærke resultater," udtaler Michala Svane.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024