Om  
Anders Christiansen
Simon Andersen

Tidligere Radio24syv-profil bliver chef for programudvikling for Radio Loud

Radiokanalens nye chefredaktør, Simon Andersen, har hentet Anders Christiansen ind til at udvikle på kanalens programflade. De har begge en fortid på Radio24syv.

Max Læbo Wulff

Fra og med 15. september skal kulturjournalisten Anders Christiansen skal være ny chef for programudvikling på Radio Loud. Det skriver kanalens nytiltrådte programdirektør og chefredaktør Simon Andersen i en pressemeddelelse, han har delt på Facebook.

“Anders er en af landets bedste kulturjournalister, en erfaren og meget, meget vellidt og respekteret redaktør - og dertil én af landets bedste til at udvikle nye lydformater og programmer. Jeg er stolt af, at Anders har sagt ja til at arbejde for os,” udtaler Simon Andersen i pressemeddelelsen.

Simon Andersen er selv ny i chefredaktørstolen og afløste tidligere chef Ann Lykke Davidsen i sidste uge. Han understreger i pressemeddelelsen, at ansættelsen af Anders Christiansen sker med henblik på at skaffe flere lyttere til radiokanalen.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024