Byd velkommen til to stærke skribenter på Altinget Maritim

Altinget Maritim lægger godt fra debatland med de to erfarne profiler i form af Hans Otto Kristensen og Gitte Lillelund Bech. De vil jævnligt levere bidrag til nichens opinionssider dette efterår som faste kommentarskribenter. 

Foto: Presse, IDA / presse, Advice
Caroline Boas

Hans Otto Kristensen og Gitte Lillelund Bech er de faste kommentarskribenter på Altinget Maritim, hvor de skiftevis vil præge den politiske debat om Det Blå Danmark med deres holdninger og perspektiver.

Begge kommentarskribenter kommer med tunge erfaringskufferter fra den maritime og det danske erhvervsliv, men har også hver deres profil inden for det henholdsvis fagligt tekniske og det politiske. De har derfor en stor indsigt i og berøringsflade med sektorens aktører, dagsordnerne på Christiansborg og de aktuelle interesseområder. 

Læserne på Altinget Maritim kan således se frem til indlæg fra de to skribenter, der vil give refleksion og ny viden på de mange områder, der optager og udspiller sig i det maritime Danmark.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024