Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

En stime maritime områder flytter til nyt beredskabsministerium. Få overblikket her

Alt godt fra havet fra i alt otte ministerier rykker til Torsten Schack Pedersens nye Ministerium for Samfundssikkerhed og Beredskab. Her er de vigtigste maritime sagsområder, som nu får et nyt hjem.

Miljøulykker på gasplatforme er blandt de mange sagsområder, der rykker til det nye beredskabsministerium. Arkivbillede af Tyrafeltet i Nordsøen.
Miljøulykker på gasplatforme er blandt de mange sagsområder, der rykker til det nye beredskabsministerium. Arkivbillede af Tyrafeltet i Nordsøen.

Torsten Schack Pedersen får som nyudnævnt beredskabsminister en lang række maritime områder ind under sit resort.

Det fremgår af den kongelige resolution, Statsministeriet har offentliggjort, i kølvandet på statsministerens præsentation af de nye ministre på Amalienborg torsdag.

Den helt store potentielle nyhed for det maritime Danmark udeblev torsdag, idet Thomas Danielsen (V) beholder sit job som transportminister. Han var ifølge nogle kommentatorer blandt de ministre, der kunne frygte en fyreseddel, fordi de ikke var synlige nok. Derfor er det stadig Danielsen, der skal stå i spidsen for de kommende forhandlinger om mulig ændring af havneloven.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024