Dansk Landbrug afviser konservativ miljøkritik

NYHED: Viceformanden i Dansk Landbrug er ked af, at De Konservative ikke opfatter landbruget som en medspiller på vigtige miljøområder.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Men det kræver, at landmanden får nogle fornuftige incitamenter til både at fastholde randzoner og brak. Vi vil gerne være med til at finde en løsning, der sikrer beskyttelsesniveauet og samtidig giver landmanden mulighed for produktion på konkurrencemæssige vilkår.

Michael Brockenhuus-Schack
Viceformand, Dansk Landbrug

De Konservative er trætte af, at Dansk Landbrug ikke kan overholde en række aftaler på miljøområdet. (Se dagens anden artikel i linkboks.) 

Dansk Landbrugs viceformand, Michael Brockenhuus-Schack, er overrasket over den konservative udmelding. 

"Jeg er da ked af, at vi ikke bliver opfattet som medspillere på miljøområdet. Det bestræber vi os ellers på at være. Vi har for eksempel her i efteråret sat fokus på en mere sammentænkt landbrugs- og miljøpolitik. Det vil sikre nogle mere målrettede tiltag frem for en generel regulering," siger Michael Brockenhuus-Schack.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024