Førende energiforskere samles i København

KORT NYT: Førende energiforskere mødes i næste måned i København for at forberede løsninger på de globale klimaproblemer.
I juni samles en eksklusiv kreds af internationalt førende energiforskere i København. Sammen med danske og internationale forretningsfolk skal de udarbejde en drejebog til løsning af de globale klimaproblemer.

Gruppen tæller bl.a. nobelprismodtageren Steve Chu, direktør for Berkeley Lab i Californien, James Rogers, administrerende direktør for et af verdens største energiselskaber, Duke Energy, og Laura Tyson, der er tidligere økonomisk chefrådgiver for præsident Clinton.

Drejebogen skal bl.a. præcisere, hvad det teknologisk kræver at reducere udslippet af drivhusgasser, og analysere, hvilke økonomiske incitamenter der er nødvendige for at sikre tilstrækkelige investeringer i nye klimateknologier.

Dermed er projektet en håndsrækning til de virksomheder, politikere, investorer og forskere, der skal prioritere deres indsats i kampen mod klimaforandringerne. Projektet er en del af handlingsplanen for Copenhagen Climate Council.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024