Borgerligt Centrums miljøprogram

PROGRAM: Nyskabelsen Borgerligt Centrum stiller sig bag andre partier, der vil gøre Danmark uafhængigt af fossile brændstoffer.
Rasmus Nielsen

Folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll præsenterede i dag sin nyskabelse, Borgerligt Centrum, og fremlagde sit partis principprogram.

Vi har klippet afsnittet om miljøpolitik ud.

Dokumentation

Borgerligt Centrums principprogram på miljøområdet:

Menneskene er afhængige af naturen omkring os, og derfor skal vi bestræbe os på at efterlade jorden i samme stand, som vi fik den. Miljøet kræver vores opmærksomhed og er en international opgave. Velstand er en forudsætning for, at vi kan og vil investere i miljøet, og derfor må vores primære miljøforbedring bestå i investeringer og ikke i økonomiske straffe og nedjusteringer.
 
Miljø kræver investeringer i ny teknik, bæredygtig udnyttelse af jordens ressourcer og rationelle tiltag, hvor pengene bliver brugt der, hvor de gør mest nytte, frem for der, hvor det bare føles godt.
 
Vi skal på længere sigt gøre os så godt som uafhængige af fossile brændstofkilder - både for at beskytte klimaet, men også for at sikre os uafhængighed af lande og regioner, der kunne true vores sikkerhed.


Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024