S vil have ændret klageadgang

GRØN VÆKST: Socialdemokraterne opfordrer miljøministeren til at droppe den planlagte forringelse af klagemulighederne over vandplanerne.
Anders Jerking
Det er en dårlig ide at forringe borgere og organisationers mulighed for at klage over vandplanerne. Det mener Socialdemokraterne, efter at flere organisationer som omtalt i Altinget har protesteret over miljøministerens planer om at forringe mulighederne for at klage over vandplanerne.

Nu opfordrer Socialdemokraternes miljøordfører, Mette Gjerskov, miljøministeren til at droppe forslaget. Hun her derfor stillet ministeren følgende spørgsmål:
"Agter ministeren på baggrund af kritikken fra både kommuner, landbrug og grønne organisationer at ændre klageadgangen til vand- og naturplanerne, så borgere alligevel på almindelig demokratisk vis kan få indflydelse?"

Ministeren har forslået at begrænse klageadgangen for at sikre en hurtigere gennemførelse af de i forvejen forsinkede vandplaner.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024