5 skarpe til Miljøstyrelsens direktør

Interview: Er det smart at regulere landbrug og industri i samme enhed? Hvad kommer regelforenklingerne til at betyde på miljøområdet? Få svarene fra Miljøstyrelsens direktør.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Vores myndighedsopgaver og vores kontrolfunktioner vil være mindst lige så grundige, som de altid har været. Uanset hvor meget vi åbner op udadtil og bliver sparringspartnere, så er fagligheden og vores kontrolopgaver helt upåvirkede af den udvikling.

Ole Chistiansen
Direktør i Miljøstyrelsen

Er det hensigtsmæssigt, at I lægger Landbruget og Industrien sammen i en enhed. Landbruget er en naturforvalter og er ofte langt mindre, end industrivirksomhederne. Stiller det ikke krav om to helt forskellige tilgange?

Jeg mener, det mest er gradsforskelle mellem de to sektorer. Især efter, at man med den nye husdyrlov regulerer landbruget som industri.

Du taler meget om, at I skal være mere lyttende overfor virksomhederne. At I skal yde en bedre og hurtigere service. Betyder det mindre kontrol og mere rådgivning?  

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024