Denne uge på Miljø (41)

DENNE UGE: Den nye miljøminister Ida Auken (SF) deltager i to møder i udlandet med EU's miljøministre. Derudover bliver der afholdt Copenhagen Green Week samt en international miljøkonference på dansk grund.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Hver uge giver Altinget | Miljø et overblik over de vigtigste begivenheder på miljøområdet. 

Uge 41 byder på flere begivenheder på miljøområdet, både i Danmark og i udlandet. Ugen bliver indledt med, at miljøminister Ida Auken (SF) mandag for første gang skal mødes med sine ministerkolleger fra de øvrige EU-lande. Ugen bliver afrundet med fredagens Kulturnat. 

Miljøministerens program
Mandag skal miljøminister Ida Auken (SF) til Rådsmøde i EU. Mødet foregår i Luxembourg og har deltagelse af de øvrige medlemsstaters miljøministre. På mødets dagsorden er blandt andet Rio+20 samt forberedelse til kommende møder blandt parterne i COP17, UNFCCC, Kyoto-protokollen og Basel-konventionen.

Tirsdag går turen til Warszawa, hvor hun skal til ministermøde. Emnet for mødet er RIO+20-topmødet om bæredygtig udvikling, der finder sted den 4-6. juni 2012 i Rio de Janeiro. Da EU den 1. november i år skal fremlægge unionens fælles holdning til spørgsmålet om bæredygtig udvikling, vil dette formentlig være et af de punkter, som miljøministrene skal diskutere.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024