Ellemann i samråd om biodiversitets-aftale

BIODIVERSITET: S vil indkalde miljøministeren i samråd om den nationale strategi for biodiversitet.
Miljøminister Karen Ellemann (V) kan se frem til et samråd om biodiversitet.  Socialdemokraternes miljøordfører, Mette Gjerskov, vil nu indkalde ministeren til et samråd for at høre, hvordan ministeren vil følge op på de FN-aftaler, der blev opnået enighed om på COP10 i Japan for nylig.

"Nu skal vi have gjort noget for biodiversiteten. Det er et område, der skal opprioriteres, og derfor har jeg tænkt mig at indkalde ministeren til et samråd inden jul," siger Mette Gjerskov.

Miljøministeren er netop hjemvendt fra Japan, hvor hun har deltaget i FN's partskonference for biodiversitet. Konferencen blev en international succes og roses både af eksperter og grønne organisationer. Men nu vil miljøordførerne vide, hvordan ministeren har tænkt sig at handle på de internationale aftaler på hjemmefronten.

"Når nu ministeren har været i Japan, så skylder hun at give en forklaring på, hvad hun har tænkt sig at gøre for biodiversiteten herhjemme," siger Mette Gjerskov.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024