Grøn forvirring om REACH

DEBAT: Det er en falsk problemstilling, når industrien udstilles som modstander af REACH. De grønne organisationers og enkelte virksomheders appel om en stram REACH er ensidig og tynd, skriver Lars Aagaard fra Dansk Industri.

Samtidig må vi slå fast, at den appel de grønne organisationer med meget stor ihærdighed har markedsført overfor danske virksomheder og organisationer i den grad mangler opbakning

Lars Aagaard, Dansk Industri
Af Lars Aagaard,
Miljøchef i Dansk Industri

DI arbejder ikke for en mindre stram kemikaliereform men for en effektiv reform.

Det er en falsk problemstilling, når industrien udstilles som modstander af REACH. Det er også forkert, når industriens legitime bestræbelser på at få indrettet REACH, så også de mindre virksomheder kan håndtere deres forpligtelser, rask væk stemples som forsøg på udvanding.

Det er det, der sker her. Derfor må vi endnu engang slå fast, at Dansk Industri støtter formålet med REACH og er helt enig i, at virksomhederne skal bære ansvaret for at dokumentere, at de producerer og anvender kemiske stoffer forsvarligt.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024