Landbrugskommission klar i begyndelsen af 2012

LANDBRUG: Fødevareminister Mette Gjerskov (S) forventer, at regeringens natur- og landbrugskommission er klar i begyndelsen af 2012.
Anders Jerking
Natur- og landbrugskommissionen bliver nedsat på den anden side af nytår. Det oplyser fødevareminister Mette Gjerskov (S) i et svar til Folketinget.

"Jeg forventer, at regeringen primo 2012 er klar til at nedsætte den uafhængige natur- og landbrugskommission," skriver ministeren, som også oplyser, at kommissionen skal sammensættes af medlemmer med viden inden for en række områder.

"Medlemmerne forventes rekrutteret, så der sikres viden inden for en række områder f.eks. økonomi, jordbrug, finansiering, fødevareproduktion, natur, vandmiljø og kvælstof, biomasse/energi, teknologi/innovation, landbrugets klimaforhold, miljø- og landbrugslovgivning samt planlægning," skriver ministeren.

Natur- og landbrugskommissionen er en del af regeringsgrundlaget. Her fremgår det, at kommissionen skal "udarbejde forslag til løsningen af landbrugets strukturelle og økonomiske og miljømæssige udfordringer, herunder hvordan erhvervet kan bidrage i klimaindsatsen og til miljø- og naturindsatsen."

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024