S redder miljøminister fra lovreform

Socialdemokraterne vil ikke sammen med Dansk Folkeparti og den øvrige opposition være med til at tvinge regeringen til en lovreform på miljøområdet.
Foto: colourbox
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Jeg håber derfor, at Enhedslisten tager kontakt til mig for at fortælle mere om deres forslag. Jeg vil meget gerne være med til at se på det over sommeren. Så vi måske kan have noget klar, når Folketinget åbner. Det, håber jeg, vil være et kraftigt signal til miljøministeren om, at hun bør skifte mening.

Jørn Dohrmann
(DF)

Miljøminister Connie Hedegaard (K) skal ikke frygte at komme i mindretal i striden om, hvorvidt 11 miljølove skal kulegraves for at gøre dem mere enkle og forståelige.

Hun har afvist en stor reform med begrundelsen, at de reformerede love formodentligt vil blive lige så komplicerede som de gamle. Desuden er hun ikke begejstret for at binde et stort antal embedsmænd i store projekter på denne side af klimatopmødet i 2009.

Men miljøministeren bliver reddet af Socialdemokraterne, der ikke vil støtte en stor reform, som Venstres miljøordfører Eyvind Vesselbo foreslog for snart to uger siden.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024