Stryhn’s støvsuger markedet for øko-lever

NYHED: Stryhn’s begynder nu på produktion af økologisk leverpostej – og det kan give råvaremangel.
Niels Th. Dahl

Det er klart, at det rammer os. Vi er sat på skrumpelever.

Henry Franzen
Salgschef hos Farre A/S

Danmarks største producent af leverpostej, Stryhn's i Roskilde, lancerer nu en økologisk leverpostej. Det skriver avisen Økologisk Jordbrug.

"Økologien er det forretningsområde, der vokser hurtigst i øjeblikket, og vi har længe villet fremstille en økologisk leverpostej. Det er dog først nu, vi har fået fat i nok råvarer til at starte en produktion," siger Stryhn's direktør Steen Jeppesen til avisen.

Leverpostejproducenten kunne have fået råvarer fra udlandet, men har ønsket udelukkende at bruge danske produkter, som nu sikres ved en aftale med Friland A/S.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024