Vesselbo og Jespersen krydser klinger

To af miljøudvalgets mest markante personer mødes i en række valgdueller for at diskutere temaerne miljø, global retfærdighed og værdier. Eyvind Vesselbo (V) og Jørn Jespersen (SF) klar til duel.
Kristian Lund Pedersen

Ved sidste valg bildte Venstre og De Konservative vælgerne ind, at der ikke er forskel på partiernes miljøpolitik. De mente, man kunne beskære miljøområdet markant, uden det ville have nogen betydning. I dag er resultatet jo tydeligt, hvor miljøet er blevet væsentligt forringet på en række punkter. Der er virkeligt meget at diskutere.

Jørn Jespersen (SF)
Miljøordfører
SF’s miljøordfører og udviklingsordfører Jørn Jespersen og Venstres miljøordfører Eyvind Vesselbo, der også er formand for Folketingets Miljøudvalg, tilbyder under valgkampen fælles møder med temaerne miljø, global retfærdighed og værdier.

De to politikere vil møde op på uddannelsesinstitutioner i Storstrøms og Århus Amt, hvor de blandt andet vil debattere og diskutere, hvad fremtiden vil bringe på miljøområdet. Blandt debatemnerne vil være landbruget, naturparker og kemiske stoffer i tøj og fødevarer.

Hos Eyvind Vesselbo, der har siddet for bordenden i Miljøudvalget de sidste tre år er der store forventninger til de kommende valgdueller:

"Jørgen og jeg har haft nogle gode diskussioner sammen gennem tiderne, og vi er begge meget optaget af miljøområdet. Vores debatter kan godt blive voldsomme, men der er også plads til saglighed og en god portion humor."

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Miljø

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024