Kampagne om alkohol i hjemmet

ALKOHOL: Sundhedsstyrelsen gennemfører fra 28. februar kampagnen "Når far og mor drikker" i samarbejde med Danmarks Radio.
Kampagnen støtter op om Sundhedsstyrelsens nationale projekt for en styrket indsats på dette område. Formålet er at få skabt opmærksomhed på de belastninger og den store risiko for skader, som børn i familier med alkoholproblemer lever med. Desuden skal der rettes opmærksomhed mod den hjælp, som kommunerne rent faktisk kan yde børnefamilierne, så de kan få hjælp tidligere i forløbet og på den måde forebygge eller mindske skader hos både børn og voksne.

Kampagnen varer otte uger frem, og går i luften 28. februar med en camp i DR-Byen. Her vil 200 landspolitikere, kommunalpolitikere, kommunale planlæggere og ledere for børnehaver, skoler, alkoholbehandling og børne-familieafdelinger i kommunerne drøfte, hvordan den nødvendige indsats i børnefamilier med alkoholproblemer sikres fremover.

Der vil løbende blive vist indslag i TV, radio og artikler i aviser og fagblade om børn i familier med alkoholproblemer og om hjælpen til dem og deres familier. Samtidig udgives undervisnings- og oplysningsmateriale om emnet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024