Denne uge på Social & Forebyggelse (48)

DET SKER: Ugen byder på fedmekonference på Christiansborg, KL's Handicap- og psykiatrikonference og samråd omhandlende lægekonsulenter.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]

Ministeren
Mandag 28.11 skal social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) besøge Kirkens Korshær. Samme dag har hun møde med Scleroseforeningen.

Tirsdag 29.11 har ministeren møde med Børnesagens Fællesråd, og 30.11 besøger hun Europaparlamentet.

Folketinget
Tirsdag 29.11 er der indkaldt til samråd i beskæftigelsesudvalget omhandlende brugen af lægekonsulenter. Her er beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) og social- og integrationsminister Karen Hækkerup indkaldt. Socialministeren bliver bl.a. spurgt, om hun vil se på muligheden for at lade speciallægernes udtalelser være gældende, så de ikke kan underkendes af lægekonsulenter. Spørgsmålet er stillet af Bent Bøgsted (DF).

Torsdag 1.12 er der møde i socialudvalget. På dagsordenen er modtagelsen af to deputationer. Først fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet ang. børn og unge med angstlidelser og dernæst fra Thora Center vedr. en EU-hotline for børn og unge. Derudover er der ved mødet planlagt gennemgang og fastsættelse af tidsplan over tilbagetrækningsreformen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024