16.8 mio. kroner fordelt blandt 168 ansøgere

168 projekter har sikret sig økonomisk tilskud fra Indenrigs- og Sundhedsministeriets landdistriktspulje. Det mindste tilsagn er på 4.000 kroner, mens det største er på 275.000 kr.
Kristian Lund Pedersen

Det er en stor glæde på denne måde at kunne være med til at støtte det store arbejde der foregår lokalt med at udvikle landdistrikterne. De projekter, der har fået bevilget støtte vidner alle om, at der er vilje til at gøre en indsats for og i sit lokalområde.

Lars Løkke Rasmussen (V)
Sundhedsminister
Fakta
Landdistriktspuljen yder primært tilskud til forsøgsprojekter, som kan medvirke til at forbedre landdistrikternes udviklingsmuligheder. Derudover yder puljen tilskud til forsknings- og informationsprojekter, der belyser landdistrikternes udviklingsvilkår og informerer om udviklingsmuligheder i landdistrikterne.

Kilde: www.im.dk
Indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen har godkendt, at 168 projekter får økonomisk tilskud for i alt 16,8 mio. kr. fra Indenrigs- og Sundhedsministeriets landdistriktspulje for 2004:

"Det er en stor glæde på denne måde at kunne være med til at støtte det store arbejde der foregår lokalt med at udvikle landdistrikterne. De projekter, der har fået bevilget støtte vidner alle om, at der er vilje til at gøre en indsats for og i sit lokalområde," siger Lars Løkke Rasmussen.

Også i år har interessen for Indenrigs- og Sundhedsministeriets landdistriktspulje været stor. Ministeriet har således modtaget 368 ansøgninger til landdistriktspuljen, og der er ansøgt om et samlet beløb på 87,7 mio. kr.

Der er en stor spredning i størrelsen af de beløb, der er ansøgt om. Dette afspejles i også i de projekter, som har fået bevilliget støtte. Det mindste tilsagn er på 4.000 kroner, mens det største tilsagn er på 275.000 kr.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024