Pressemeddelelse: Akrylamid i kosten øger måske risikoen for brystkræft

Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne pressemeddelelse: Akrylamid i kosten øger måske risikoen for brystkræft Ved varmebehandling af fødevarer dannes stoffet akrylamid, som muligvis øger risikoen for brystkræft. Det viser nye forskningsresultater fra DTU Fødevareinstituttet og Kræftens Bekæmpelse, som netop er offentliggjort i tidsskriftet International Journal of Cancer. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1720 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed eller pressemeddelelser fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024