8. januar 2008 kl. 17.49
Pressemeddelelse: Akrylamid i kosten øger måske risikoen for brystkræft
Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne pressemeddelelse:
Akrylamid i kosten øger måske risikoen for brystkræft
Ved varmebehandling af fødevarer dannes stoffet akrylamid, som muligvis øger risikoen for brystkræft. Det viser nye forskningsresultater fra DTU Fødevareinstituttet og Kræftens Bekæmpelse, som netop er offentliggjort i tidsskriftet International Journal of Cancer.
http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1720
Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed eller pressemeddelelser fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.
Sundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed