Barfoed: Lesbiske med børn ind i familiepolitikken

NOTE: Familieminister Lars Barfoed vil have tænkt homoseksuelle med børn ind i de kommende års familiepolitik. Men hans parti - Det Konservative Folkeparti - vil ikke sørge for, at kvinder kan få lægehjælp til kunstig befrugtning.
Lars Igum Rasmussen
I denne uge er familie- og forbrugerminister Lars Barfoed (K) til konference i Portugal om en fælles europæisk familiepolitik.

Ministeren oplyste til Berlingske Tidende inden sin afrejse, at netop utraditionelle familiestrukturer bliver et emne, alle europæiske lande skal beskæftige sig med:

"Vi kommer til at tænke familiepolitik på en helt ny måde, fordi familien i dag er blevet en meget mere varieret størrelse, end vi har været vant til. Ved siden af den traditionelle kernefamilie får vi flere og flere sammenbragte familier, singler med børn, homoseksuelle med børn o.s.v. Det skal tænkes ind i de kommende års familiepolitik," siger han til avisen.

Sjovt nok har Det Konservative Folkeparti netop valgt ikke at tænke børn til homoseksuelle ind i den kommende lov om kunstig befrugtning.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024