Hørebranche raser over lovforslag

HØREAPPARATER: Regeringens lovforslag på området skader en dansk milliard-industri og gør livet besværligt for de hørehæmmede, lyder advarslen fra producenter, private hørecentre og brugerne. S afviser idelogisk korstog.
Regeringen følger stort set blot de anbefalinger, som blev fremsat i en rapport bestilt af daværende sundhedsminister Bertel Haarder (V), lyder det fra S-ordfører.
Regeringen følger stort set blot de anbefalinger, som blev fremsat i en rapport bestilt af daværende sundhedsminister Bertel Haarder (V), lyder det fra S-ordfører.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
En ideologisk nedslagtning af private høreklinikker. En nødvendig øvelse for at stoppe spild af penge på området for høreapparater. Sådan lød yderpositionerne i går 8. oktober på Christiansborg til en konference om regeringens lovforslag på området for høreapparater.

Lovforslaget, der er i høring, vil blandt andet sænke tilskuddet til høreapparater købt i privat regi.

Michael Westermann, der på konferencen talte på de private høreklinikkers sammenslutning (PAKS) vegne, betegner regeringens lovforslag som en ideologisk nedslagtning af de private høreklinikker.

Han forventer, at halvdelen af de 200 private høreklinikker vil være lukket et år efter, regeringens lovforslag er trådt i kraft.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024