Lif giver sjælden stor ros til regeringen

FINANSLOV 2015: Regeringen har faktisk fortjent en high-five for sit finanslovsudspil, mener Lægemiddelindustriforeningen (Lif). ÆldreSagen kræver mindre overbelægning.

Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Stor ros. Det er hvad Lægemiddelindustriforeningen (Lif) kaster efter regeringen i kølvandet på regeringens sundhedsudspil og senest finanslovsforslaget for 2015, der udmønter de første 500 millioner af de i alt 5 milliarder kroner, som regeringen vil bruge på sit sundhedsudspil. Penge, der både består af varige midler og engangsbevillinger.

Lægemiddelindustriforeingens koncernchef, Ida Sofie Jensen, mener, at regeringens dispositioner på sundhedsområdet gør, at hun på foreningens vegne må give regeringen en virtuel high five.

”Det er helt korrekt og godt set af regeringen, at hvis vi ikke har et moderne og velorganiseret sundhedsvæsen, så har vi heller ikke ordentlig sundhed i befolkningen, og uden sundhed har vi ikke noget velfærd. High five er en højtidelig gestus, som vi ikke bruger hver dag, men i dag er det på sin plads,” siger Ida Sofie Jensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024