Mere antibiotikaresistent salmonella i importeret kød

Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne nyhed: Mere antibiotikaresistent salmonella i importeret kød Der er langt flere antibiotikaresistente såvel som multiresistente salmonellabakterier i importeret kød end i tilsvarende dansk producerede kødprodukter, viser undersøgelse fra Fødevareinstituttet DTU og Statens Serum Institut. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12970&PID=89519&NewsID=1607 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024