29. juni 2007 kl. 11.27
Mere antibiotikaresistent salmonella i importeret kød
Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne nyhed:
Mere antibiotikaresistent salmonella i importeret kød
Der er langt flere antibiotikaresistente såvel som multiresistente salmonellabakterier i importeret kød end i tilsvarende dansk producerede kødprodukter, viser undersøgelse fra Fødevareinstituttet DTU og Statens Serum Institut.
http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12970&PID=89519&NewsID=1607
Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.
Sundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed