Ny direktør i Danmarks Lungeforening

Charlotte Fuglsang, 42 år, vil fra den 1. november 2004 fungere som ny direktør i Danmarks Lungeforening. Formanden for foreningen, Johannes Flensted-Jensen, mener, at hun både administrativt og kommunikationsmæssigt er yderst kompetent.
Cecilie Bech
Fakta
Danmarks Lungeforening er Danmarks ældste sygdomsbekæmpende organisation, stiftet i 1901 som Nationalforeningen til Tuberkulosens Bekæmpelse. Foreningens formål er at yde finansiel støtte til forskning i lungesygdomme, informere om sygdommenes opståen og midlerne til deres behandling samt yde økonomisk støtte til lungesyge.

Kilde: Danmarks Lungeforening
Den 1. november 2004 vil Charlotte Fuglesang tiltræde som ny direktør i Danmarks Lungeforening. Her afløser hun forhenværende rådmand Mogens Thiim, der siden 1990 har fungeret som direktør.

Charlotte Fuglsang kommer fra en stilling som studieadministrativ chef på Danmarks Pædagogiske Universitet og har tidligere været ansat i både KL, (Kommunernes Landsforening) og LO.

Formanden for Lungeforeningen, Johannes Flensted-Jensen, mener Charlotte Fuglsang er den helt rigtige til stillingen. Hun er blevet udvalgt blandt 78 ansøgere, og han mener, at hun igennem sine tidligere stillinger har oparbejdet flere kvalifikationer:

"Vi mener, hun er kvalificeret til jobbet både internt og eksternt. Internt fordi hun er god til det rent administrative, og eksternt fordi hun er dygtig til det kommunikationsmæssige," siger han til Altinget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024