Regioner: PLO må tage Rigsrevisionen seriøst

STRID: De praktiserende læger må tage Rigsrevisionens kritik af økonomien på praksisområdet seriøst. Ellers bliver der ingen ny overenskomst, truer regionerne.
De praktiserende læger må ligesom sygehusene øge deres produktivitet markant, slår forhandlingsleder Jens Stenbæk (V) fast.
De praktiserende læger må ligesom sygehusene øge deres produktivitet markant, slår forhandlingsleder Jens Stenbæk (V) fast. Foto: colourbox
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Ja, det var os, som afbrød overenskomstforhandlingerne med de praktiserende læger (PLO). Men det er PLO, der er skyld i det. Det er en af pointerne i et usædvanligt skarpt debatindlæg i Altinget fra Jens Stenbæk (V).

Han er formand for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLNT) og har ledet forhandlingerne med de praktiserende læger om en ny overenskomst, der skal være underskrevet ved årsskiftet. 

Ifølge ham er PLO på de hidtidige møder ikke kommet med deres bud på, hvordan man retter op efter den skarpe kritik, som Rigsrevisionen tidligere på året kom med efter at have gransket den økonomiske udvikling og styring på området i det seneste årti.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024