Sundhedscentre et godt supplement

Tina Møller
"Lokale sundhedscentre eller avancerede lægehuse vil blive et vigtigt element i fremtidens sundhedsvæsen. Derfor er det positivt at opleve, at hele 12 faggrupper inden for sundhedsvæsenet nu er gået sammen om et konkret forslag til, hvad sundhedscentrene skal kunne tilbyde."

Det siger den konservative sundhedsordfører, Else Theill Sørensen. Hun glæder sig ikke alene over det fælles fodslag, som de 12 faggrupper ? samlet i Sundhedskartellet ? demonstrerer, men også over det konkrete indhold i udspillet.

"Alle danskere skal sikres de bedste muligheder for den rette behandling til tiden. Netop derfor er Det Konservative Folkeparti positivt indstillet på at bryde med den struktur, sundhedsvæsenet har i dag og se på, hvordan vi kan gøre det bedre.

Der er for eksempel sund fornuft i den udvikling, der allerede er i gang, med at samle de enkelte specialer på færre sygehuse ? både af lægefaglige årsager og af hensyn til effektiviteten," siger Else Theill Sørensen og understreger:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024