V bekræfter støtte til indgreb i PLO-tvist

STØTTE: Venstre roser regeringen for at have lyttet til partiets krav om ændringer i lovindgrebet i PLO-konflikten. PLO ønsker fortsat lovforslaget ændret markant.
Venstres sundhedsordfører, Sophie Løhde, understregede under 1. behandlingen, at der stadig kan være behov for mindre ændringer af indgrebet i PLO-konflikten.
Venstres sundhedsordfører, Sophie Løhde, understregede under 1. behandlingen, at der stadig kan være behov for mindre ændringer af indgrebet i PLO-konflikten. Foto: ft.dk
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

"Lovforslaget, som det ligger nu, kan vi bakke op om," sådan lød det i går fra Venstres sundhedsordfører, Sophie Løhde, om regeringens indgreb i PLO-konflikten. Indgrebet blev i går 1. behandlet i Folketinget. Se talerne her.

1. behandlingen var ventet med stor spænding. Regeringen havde inden indgrebets offentliggørelse forhandlet om det overordnede indhold med Venstre for at sikre opbakning i konflikten fra det største oppositionsparti.

Men fra partiets side blev der krævet en stribe ændringer, efter regeringen havde fremlagt udkastet til lovforslaget. Sophie Løhde slog dog til 1. behandlingen fast, at regeringen har været lydhør over for blandt andet Venstres krav.

"Vi glæder os over, at regeringen har lyttet til de mange bekymringer, som har været rejst fra forskellig side, og som nu er skrevet ind i lovforslaget som konkrete ændringer eller præciseringer. Det er godt, at regeringen lytter - også til Venstre. Det sidste måtte regeringen gerne gøre oftere," lød det fra Sophie Løhde.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024