Cowi skal levere rådgivning til milliardprojekt i London

Cowi er udpeget af Highways England til at være rådgivende ingeniør på Lower Thames Crossing, der skal etablere en bro over Themsen. Projektet forventes at koste i omegnen af 30 milliarder kroner. 

Jens Claudi

Ingeniørvirksomheden Cowi er udpeget til at levere rådgivning på et milliardprojekt i London. Lower Thames Crossing bliver den første forbindelse over Themsen øst for Londons centrum i 50 år. Det skriver Licitationen. 

"Vi er stolte af, at være udvalgt til at levere teknisk rådgivning. Det viser en meget stor tillid til, at vi kan levere services til de største infrastrukturprojekter globalt og demonstrerer, at vi i dag er blandt de afgørende spillere på det engelske marked for større anlægsprojekter," siger Lars Hauge, regional direktør i afdelingen for broer og tunneler hos Cowi. 

Projektet bliver et af de største transportprojekter i Europa og forventes at løbe over de næste 10 år. Prisen forventes at ligge på omkring 30 milliarder kroner.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024