Internet i alle IC-tog

KORT NYT: DSB og TDC netop har netop underskrevet en aftale, der giver danskerne mulighed for at gå på nettet i InterCitytog mellem København og Århus.
Lars Beck
DSB's kommercielle direktør, Mogens Jønck ser positivt på aftalen: "Internet i tog gør det lettere for kunderne at få hverdagen til at hænge sammen. De kan forberede dagens møder på vej til arbejde, få besvaret den sidste e-mail og gøre rejsetiden til arbejdstid, mens de er på vej hjem til familien."

Aftalen mellem TDC og DSB skal sikre DSB-kunderne adgang til trådløst netværk, der er baseret på TDC Hotspot-løsningen.

I TDC glæder man sig over, at kunne servicere danskerne endnu bedre: "Danskerne forventer at kunne gå på nettet overalt: Når de er på cafe eller burgerbar, når de venter i lufthavne - og altså også når de kører i tog. Og det er fuldstændig på linje med TDC's strategi. Vi satser på at give danskerne adgang til at kommunikere digitalt, når og hvor de har brug for det," siger Søren Jensen, vicedirektør i TDC.

Internettet i IC-togene forventes at være fuldt funktionsdygtigt i starten af 2009.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024