Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Minister møder ny kritik for liberaliseringsudspil

En detalje i et nyt lovforslag fra transportminister Thomas Danielsen risikerer at føre til en fuldstændig afregulering af busbranchen, advarer Dansk PersonTransport og 3F Transport. Men der er ingen grund til bekymring, mener ministeren.

Kritikken fra de to organisationer er grundløs, mener transportministeren. "Deres eksempler kan ikke lade sig gøre," siger han. 
Kritikken fra de to organisationer er grundløs, mener transportministeren. "Deres eksempler kan ikke lade sig gøre," siger han. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En busbranche blottet for regler. En total afregulering. Et regulært vildt vesten.

Det bliver den utilsigtede konsekvens af et nyt lovforslag fra transportminister Thomas Danielsen (V), der ellers blot har til formål at afskaffe unødvendig overregulering af erhvervet.

I hvert fald hvis man skal tro 3F Transport og busbranchens interesseorganisation Dansk PersonTransport, der i et fælles høringssvar og åbent brev til Transportudvalget advarer voldsomt imod ministerens lovforslag.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024