Ny formand i Sund & Bælt Holding A/S

Regeringen har besluttet, at Peter Frederiksen vælges som ny formand for bestyrelsen i Sund & Bælt Holding A/S. Samtidig udvides bestyrelsen fra de nuværende 7 medlemmer til 9 medlemmer.

Jens Claudi

Der er foretaget store omrokeringer i bestyrelsen hos Sund & Bælt Holding A/S. Selskabet har fået ny formand, næstformand og bestyrelsen er udvidet. Det skriver Transport- og Bygningsministeriet i en pressemeddelelse. 

Regeringen har besluttet, at Peter Frederiksen vælges som ny formand i selskabet. Han erstatter Henning Kruse Petersen, der tidligere på året meddelte, at han ville gå af som formand og træde ud af bestyrelsen. 

"Jeg er glad for, at vi med Peter Frederiksen har fået en formand, som gennem sit arbejde i Hamburg Süd og A.P. Møller–Mærsk har et indgående kendskab til transportmarkedet og hermed til vigtigheden af transportkorridorer mellem Danmark og Tyskland, tyske forhold og til betydningen af international samhandel," siger Transport- og bygningsminister, Hans Christian Schmidt (V). 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024